Benchmark Reviews Discussion Forum Right Header

Go Back Benchmark Reviews Discussion Forum > Software > Operating Systems

Operating Systems Discuss the latest bug, patch, or new release in this section.

Reply
Thread Tools Display Modes
#1
Unread 16th April 2011, 10:59 AM
Remacno's Avatar
Remacno Remacno is offline
Gigabyte
Join Date: Dec 2008
Location: Goose Creek,SC
Posts: 143
Send a message via MSN to Remacno
Windows Vista SP1 problem...*URGENT* Need Help!

I went and bought a new router for my girlfriend's computer and when the installation started up on the computer, it told me that Vista Service Pack 1 was required to run the installation. My girlfriend said that it was already running on SP1, but I downloaded it anyway. I ensured that it was recognizing and would install the software. Problem is, I think the version that the auto update was corrupted. It will go to a MS DOS based screen and start running on something like this:

XXXXX/83713 and once it went from 1-1088, it would look like this: !! 0xc0190036 !! 1088/83713 (dfrgifc.exe) and sit there not doing anything. What the hell? I can't even reach the desktop anymore and the repair just puts it back into the update. It had sat on the 1088/83713 part for a good 45 minutes.

Any suggestions?
__________________
Cameron Greene
Reply With Quote
Sponsored links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:39 PM.

Benchmark Reviews Discussion Forum
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Remove advertisements

Follow Benchmark Reviews on FacebookReceive Tweets from Benchmark Reviews on Twitter